cursuri de grupa

Cursuri de grupa

Centrul Ludic Lingua lucreaza cu grupe de maxim 12 persoane. Dorim ca fiecare student care participa la cursurile noastre sa aiba ocazia reala de a pune in practica cunostintele de limba, de a vorbi si de a participa la simulari de situatie.

Cursuri de limbi straine pentru companii

Misiunea noastra este de a ne sprijini clientii si partenerii in dezvoltarea si perfectionarea competentelor lingvistice. Credem in parteneriatele de lunga durata si dorim ca toti clientii nostri sa devina partenerii nostri pe termen lung.

Iata mai jos 10 motive pentru a colabora cu centrul LUDIC LINGUA:

1. Utilizarea sistemului european de evaluare a competentelor lingvistice (Cadrul European Comun de Referinta – CECR al Consiliului Europei), instrument cu recunoastere la nivel european si international, adoptat si pus in practica in toate tarile Uniunii Europene.

Acest instrument face mai usoara raportarea la obiective la nivelul grupului si la nivel regional, constituind o grila unica de masurare a performantelor lingvistice.

2. Metoda comunicativa, interactiva, ludica si dinamica

Toate cursurile Ludic Lingua sunt concepute intr-o maniera interactiva, se bazeaza pe simulari de situatii, jocuri de rol si rezolvarea unor sarcini de comunicare. Dezvoltam competente de comunicare lingvistica in mediul de lucru, prelucram si adaptam cursurile la nevoile si la cerintele cursantilor.

3. Rezultate dovedite

Obiectivele de curs au fost indeplinite de catre toti studentii care au respectat recomandarile noastre (prezenta la cursuri de minim 80%, studiu individual minim 30 de minute pe saptamana, etc).

Afla parerile studentilor nostri despre serviciile Ludic Lingua.

4. Un grad mare de satisfactie a cursantilor in perioada 2007 – 2009 (pentru 2008)

  • Media feedbackurilor la cursurile individuale este de 4,66 din 5
  • Media feedbackurilor la cursurile de grupa este de 4,82 din 5
  • Medie feedbackuri cursuri: 4,74 din 5

5. Sistem dublu de evaluare, raportari periodice si punctuale, urmarirea obiectivelor generale si specifice ale cursurilor

6. Flexibilitate in abordarea si planificarea sedintelor de curs

7. Beneficiati de preturi preferentiale la programele noastre de Cross-cultural pentru expatriati (vizite ghidate, turul orasului, seminarii de cross-cultural)

8. Beneficiati de reduceri pentru cursurile de nivel elementar si pentru materialele de curs

9. Consiliere permanenta, servicii de audit lingvistic si programe personalizate si adaptate nevoilor organizationale specifice

10. Testarea initiala a nivelului este gratuita ( pentru cursurile de grup).

Solicitati acum, prin mail sau posta, brosura de prezentare pentru cursuri corporate

© 2016-2017 Ludic Lingua. All Rights Reserved.
Designed By Alphabeta